Døgntakster

Randers Krisecenter har kvinder indskrevet, jf. Servicelovens §109. I den forbindelse bliver kommunerne opkrævet en døgntakst for den periode, hvor kvinden er på krisecentret.

Døgntaksten for ophold på Randers Krisecenter udgør 1.697 kr. pr. døgn, hvoraf staten refunderer 50 %. Døgntaksten faktureres af Randers Kommune til kvindens bopælskommune.

Krisecentret kan i særlige tilfælde vurdere, at en kvinde med børn har behov for at råde over 2 værelser. Her vil kommunen - snarest efter kvindens indlogering på krisecentret - blive orienteret om pr. mail, at de vil blive faktureret for 2 x døgntakst.

Eksempler på behov for tildeling af 2 værelser kan være:

  • en kvinde med mange børn, hvor der ikke er senge plads nok på et værelse.
  • en kvinde med teenagere, der har behov for privatliv.
  • akut indlogering af kvinde med børn, hvor krisecentret ikke har sengepladser nok på et værelse.

Krisecentret råder over forskellige størrelser værelser og sengepladser. Krisecentret vil gøre sit bedste for, at kvinden får tildelt det værelse, som er bedst egnet til hende.

Egenbetaling

Randers Krisecenter opkræver pr. 01.01.2020 kvinden for betaling af kost.

Beregning og opkrævning af eventuel egenbetaling for logi varetages pr. 01.01.2020 af hjemkommunen.

Krisecentrets socialrådgivere vil være behjælpelige med at hjælpere borgeren med at udfylde skemaet og evt. få betaling tilmeldt PBS.

Krisecentrets takster for kost og logi 2020 pr. døgn:

Kost for voksne kr. 49,00
Kost for børn kr. 33,00
Logi kr. 88,00

Revisorgodkendte døgntakster

De godkendte døgntakster - de revisorpåtegnede erklæringer - vil være tilgængelige her på siden, efterhånden som de bliver godkendt.

Eventuelle spørgsmål vedrørende de revisorgodkendte erklæringer kan rettes til Børn, Skole og Kultur, Sekretariatet, Gert Rishøj tlf. 8915 1385, mail gert.rishoj@randers.dk.

Ved at trykke på årstallet nedenfor finder I døgntaksten: